• Imprimeix

Visites guiades

Cos de l'article

Visites generals "Coneix la Rahola"

La biblioteca programa diferents visites guiades de caire general per conèixer els espais, els serveis i tot allò que ofereix l'equipament.

Aquesta activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia:

 

- presencialment als taulells de la biblioteca

- per telèfon: 972202252

- per correu electrònic a bpgirona.cultura@gencat.cat

El punt de trobada és el vestíbul de la planta baixa 

  

Visites per a entitats

Si sou una entitat i esteu interessats en conèixer la biblioteca i us podem fer una visita expressament per a vosaltres adaptada als vostres interessos i perfils.

Heu d'emplenar el formulari i enviar-lo a l'adreça de correu electònic bpgirona.cultura@gencat.cat. Respondrem a la vostra petició el més ràpid possible. Us recomanem que feu la petició amb 15 dies d'antelació. 

Visites patrimonials

La secció de Patrimoni realitza tres visites a l'any per tal d'explicar i mostrar el fons patrimonial que custodia la biblioteca. Aquestes visites són a càrrec de Míriam Oviedo, cap de la secció.

Aquesta activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia:

 

- presencialment als taulells de la biblioteca

- per telèfon: 970202252

- per correu electrònic a: bpgirona.cultura@gencat.cat

El punt de trobada és el vestíbul de la planta baixa.

Visites escolars

Si sou una escola i voleu concertar una visita per conèixer la biblioteca us heu de posar en contacte amb la biblioteca per telèfon (972202252) o per correu electrònic bpgirona.cultura@gencat.cat a l'atenció de Xavier Graells. Us recomanem que feu la petició amb un mes d'antelació. Aquestes visites són a càrrec dels responsables de la secció infantil i es personalitzaran segons els cursos escolars. 

Data d'actualització:  31.05.2017

Informació relacionada