Accés al contingut Accés al menú de la secció


Divendres, 29 d'abril de 2016

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

La biblioteca celebra el Dia Internacional de la Dansa amb un exhibició de l'escola de dansa irlandesa Mediterrània a les 19.00 hores

La dansa irlandesa és una combinació excel·lent d'exercici físic i de creativitat que es pot ballar en grup o individualment, sempre amb música celta.


Un espectacle de l'escola de dansa irlandesa Mediterrània.
Un espectacle de l'escola de dansa irlandesa Mediterrània.

Amb motiu del dia internacional de la dansa els alumnes de l'escola de dansa irlandesa Mediterrània oferiran una exhibició del més pur estil de Connemara el divendres 29 d'abril a les 19:00 hores davant la biblioteca Carles Rahola.

La dansa irlandesa és una combinació excel·lent d'exercici físic i de creativitat que es pot ballar en grup o individualment, sempre amb música celta. La seva pràctica corregeix mals hàbits posturals, millora el to muscular, la respiració, la concentració,l'equilibri, els reflexos, l'agilitat, la musicalitat i la motivació individual.

Si us agarada la dansa irlandesa, podeu trobar l'escola de dansa Irlandesa Mediterrània al centre cívic Ter de Girona.

A més, l'associació Petit Gosa Pensar! Sapere Aude organitza aquest divendres la xerrada “Dones en recerca. Ser monja al segle XXI” a les 18.30 hores a l'Auditori Petit i que anirà a càrrec de la Conxita Gómez i Subirà del Monestir de Sant Benet de Montserrat.


 
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 10