Accés al contingut Accés al menú de la secció

Twitter biblioteca GironaDivendres, 28 d'abril de 2017

FESTA

Dilluns 1 de maig la biblioteca estarà tancada


La Biblioteca Pública Carles Rahola romandrà tancada dilluns 1 de maig per la festa del Dia Internacional del Treball.


Obrirà amb l'horari habitual dimarts 2.


Disculpeu les molèsties.


Divendres, 28 d'abril de 2017

VISITA GUIADA

Dimecres 3 de maig, a les 11, visita guiada a l'exposició: "16 personajes que maravillan y... Miguel de Cervantes"

L'exposició es pot complementar amb la guia de lectura, l'aparador i les vitrines expositives sobre l'obra de Cervantes a la Biblioteca Carles Rahola. La visita guiada es tornarà a oferir, en horari de tarda -17 h-, dilluns 8 de maig. Cal inscripció prèvia.


"16 personajes que maravillan y ...Miguel de Cervantes" a la Biblioteca Pública Carles Rahola.
"16 personajes que maravillan y ...Miguel de Cervantes" a la Biblioteca Pública Carles Rahola

Fins a l'11 de maig es pot visitar, a la planta baixa de la Biblioteca Pública Carles Rahola, l'exposició "16 personajes que maravillan y... Miguel de Cervantes" creada l'any passat amb motiu del 400 aniversari de la mort de l'autor del Quixot.

Per a l'ocasió s'ha dedicat l'aparador principal de la biblioteca -planta baixa- a la difusió de llibres relacionats amb Cervantes, s'ha creat una guia del fons Cervantí a la Biblioteca Carles Rahola -que també es pot recollir, impresa, al centre- i s'ha preparat la vitrina "El tresor" -1a planta- i dues més d'especials a la zona negra de la secció de patrimoni -2a planta- amb llibres de fons antic i curiositats actuals relacionats amb el Quixot i Cervantes

L'exposició fa un recorregut per la vida de Cervantes centrant-se en setze personatges creats per la seva ploma: des de la seva primera narració publicada -la novel·la pastoral "La Galatea"- fins a la pòstuma "Los trabajos de Persiles y Sigismunda", tot passant per les seves "Novelas ejemplares", el teatre dels entremesos i les comèdies i, per descomptat, les dues parts del Quixot.

A la visita guiada, el personal encarregat ensenyarà als usuaris com interactuar amb l'exposició -disfressant-se, emmirallant-se amb la figura d'en Quixot o d'en Sancho, escoltant el col·loqui dels gossos Cipión i Berganza o, simplement, admirant aquesta impressionant mostra i coneixent, amb gaudi, més a fons l'obra de l'escriptor més universal de les lletres castellanes-.

Cal inscripció prèvia:

 • als taulells de la biblioteca.
 • per telèfon (972 20 22 52).
 • per correu electrònicbpgirona.cultura@gencat.cat

 

Data: Dimecres 3 de maig.

Lloc: Vestíbul de la Planta Baixa.

Hora: 11:00.


 
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Següent > Total pàgines: 32

Blocs de la biblioteca

 
 • Cursos i activitats   (06.03.2017)

  Consulta l'agenda de la biblioteca

 • Guia de Repositoris Digitals   (06.03.2017)

  Consulta aquest bloc per conèixer els repositoris gironins, catalans, espanyols, internacionals o altres recursos d'interès.

 • Cadàver exquisit   (06.03.2017)

  Cada mes un autor de les comarques gironines ens ofereix un primer escrit que servirà com a inspiració per iniciar el cadàver exquisit. Els participants podran escriure les teves creacions literàries al bloc.

 • Lecto@ddicte   (06.03.2017)

  Des d'aquest bloc podràs conèixer les adquisicions, recomanacions literàries, publicarem ressenyes bibliogràfiques, comentarem les nostres trobades mensuals, farem jocs literaris...