Accés al contingut Accés al menú de la secció


Dimecres, 29 de juny de 2016

PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Dijous 30 de juny, a les 18:30, presentació del llibre "Amor de verdad: Cómo encontrarlo y hacer que dure", de Montserrat Ribot.

La Biblioteca Carles Rahola presenta, dijous 30 de juny, a l'Auditori Petit de la segona planta, "Amor de verdad: Cómo encontrarlo y hacer que dure" de Montserrat Ribot, Psicóloga Coach.


Portada del llibre "Amor de verdad", de Montserrat Ribot.
Portada del llibre "Amor de verdad", de Montserrat Ribot.

Montserrat Ribot (Sant Feliu de Guíxols, 1958) és llicenciada en Psicologia, Farmàcia i Química i ha completat i actualitzat la seva formació amb diversos màsters en psicoteràpia i coaching

L'any 2008 publica el seu primer llibre sobre relacions de parella "De single a LP", en col·laboració amb Maria del Carme Banús.

"Amor de verdad: Cómo encontrarlo y hacer que dure", editat per Planeta/Zenith, continua donant consells pràctics per a tenir una relació estable i sana emocionalment. La psicòloga basa l'èxit sentimental en tres factors claus: obrir el cor a l'amor, triar una persona compatible i, per últim, negociar amb la parella des de la igualtat de poder. Allò que Montserrat Ribot resumeix com "romanticisme sa (gaudim junts amb amor) en comptes de romanticisme disfuncional (patir per un amor dolent)". En definitiva, arribar a l'equilibre entre allò que s'ofereix i allò que es demana.

La presentació anirà a càrrec de Paco Molinero, president de la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Data: Dijous 30 de juny.

Hora: 18:30 h.

Lloc: Auditori Petit -2a planta-.

 


 
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 6