Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Dilluns 22 de maig, a les 18:00 ...
 
Divendres, 19 de maig de 2017

PROJECCIÓ

Dilluns 22 de maig, a les 18:00 h, projecció de la pel·lícula "Els avantatges de ser un marginat", d’Stephen Chbosky

La sessió és una activitat extraordinària del Club de Lectura Juvenil Lecto@ddicte, conduït per Laura Vilar i tindrà lloc a l’Auditori Petit de la segona planta.


marginat
Els avantatges de ser un marginat

El Club de lectura juvenil "Lecto@ddicteconvida a tots els usuaris interessats a assistir a la projecció de la pel·lícula Els avantatges de ser un marginat, adaptació cinematogràfica de la novel·la del mateix nom que els joves membres del club han llegit aquest mes i que comentaran en acabar la pel·lícula.

La projecció de la pel·lícula serà oberta a tothom i es realitzarà a l’Auditori Petit de la segona planta a les 18.

Stephen Chbosky és, alhora, l’autor de la novel·la original i el guionista i director de la pel·lícula.

Aquest 2017, Stephen Chbosky estrenarà com a director una adaptació cinematogràfica del best-seller juvenil Wonderd’R. J. Palacio, amb l’actuació de Julia Roberts.

“Els avantatges de ser un marginat” va ser la primera novel·la publicada per Chbosky i va esdevenir tot un èxit per la seva visió del pas per l’adolescència. Un nen introvertit trobarà redós en la literatura recomanada per un dels seus professors i en la colla de marginats que li descobriran nous mons inexplorats.

La pel·lícula, que Chbosky va realitzar 13 anys després de publicar el llibre, compta amb les actuacions d’Emma Watson (Harry Potter), Logan Lerman i Ezra Miller.

 Tràiler

 

Fitxa tècnica:

DirectorStephen Chbosky.

GuióStephen Chbosky.

RepartimentLogan LermanEmma WatsonEzra Miller.

MúsicaMichael Brook.

Duració: 102 minuts

PaísEUA

Any2012