• Imprimeix

Quiosc Digital

 


El QUIOSC DIGITAL de la Biblioteca Carles Rahola és una selecció d'enllaços d'accés obert a premsa digital actual i històrica, i també als diaris oficials del nostre entorn.

 

Press Reader: és d'àmbit internacional i permet l'accés a més de 4000 títols (diaris i revistes) de 100 països en diferents idiomes. Només és accessible des de la biblioteca amb els propis ordinadors o els dispositius mòbils dels usuaris. Permet descarregar els exemplars al compte de l’usuari i guardar-los però sense poder-los visualitzar a casa.

Consulta el vídeo tutorial del Press Reader

 

eBiblio Catalunya: és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals (llibres i revistes) a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. 

 

Diaris del Quiosc de la UAB: és una selecció de diaris nacionals i internacionals. La majoria de capçaleres restringeixen els continguts.

Premsa gironina digitalitzada (1795-2015): Selecció de l’Arxiu Municipal de Girona. Hemeroteca.

Premsa digitalitzada de la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola: més de 250 publicacions digitalitzades del fons antic i patrimonial de la biblioteca.

Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOP)

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC)

Boletín Oficial del Estado (BOE)

Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE)

 

 

Data d'actualització:  03.04.2018