• Imprimeix

"Los Monstruos en el Arte... y en nuestra vida": la nova proposta de l'Artisteja

"Los Monstruos en el Arte... y en nuestra vida" és la nova proposta d'Irma Zapponi per a l'Artisteja de novembre i desembre

10/11/2017 17:11
Artisteja Monstruos

"Los Monstruos en el Arte... y en nuestra vida" és una proposta on Irma Zapponi vol fer reflexionar al públic sobre el reconeixement i projecció dels seus propis monstres, animant-los a treure'ls fora, utilitzant el dibuix de la imatge que aparegui a les seves ments, davant la lectura d'alguna de les frases amb què ens obsequia diàriament el nostre "crític intern".

Partint d’una de les frases usuals del nostre Monstre “crític intern” que hi ha a la paret, s’ha de representar el monstre amb al material que hi ha disponible a la taula i després penjar-ho al panell corresponent.

Us mostrem un vídeo amb les instruccions per fer la vostra aportació a aquest projecte i, a més, us deixem aquesta entrevista perquè podeu conèixer de primera mà la vessant més artística i personal d'aquesta creadora. 

Es pot participar del 2 de novembre al 31 de desembre.

 

Què és l'Artisteja?

"Artisteja" és una iniciativa de la Biblioteca Carles Rahola. Ofereix la possibilitat de participar en un treball artístic col·lectiu que cada mes i mig planteja un creador o creadora, i que es troba emmarcat a la sala d’arts. Els objectius d’aquest projecte són: fomentar la participació dels usuaris que visitin aquest espai, aproximar l’acte creatiu i fomentar la col·laboració, l’observació i la imaginació.

Per a qualsevol persona interessada a fer una proposta per a un nou Artisteja pot enviar un correu electrònic explicant la seva idea a  artisteja.bpg@gencat.cat.

ARTISTEJA