Accés al contingut Accés al menú de la secció

Twitter biblioteca GironaDimarts, 23 de maig de 2017

PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Dimecres 24 de maig, a les 18:30: presentació del llibre "El arte de escuchar el cuerpo", d'Ángels Wolder Helling

La presentació es realitzarà a l'Auditori Petit de la segona planta, a càrrec d'Ángeles Wolder, directora de l'Escuela de Descodificación Biológica Original i autora del llibre.


"El arte de escuchar el cuerpo", d'Ángels Wolder Helling.
"El arte de escuchar el cuerpo", d'Ángels Wolder Helling.

La Biblioteca Pública Carles Rahola acull, dimecres 24, la presentació del llibre El arte de escuchar el cuerpo, a càrrec de la seva autora: Ángeles Wolder Helling.

Ángeles Wolder és llicenciada en Cinesiologia per la Universitat de Buenos Aires on va impartir classe d'anatomia al llarg d'una dècada abans d'instal·lar-se a Catalunya. Posteriorment s'ha especialitzat en Ergonomia i Psicosociologia i en teràpies complementàries, sobretot en Descodificació Biològica que té com a objectiu conèixer el mecanisme de descodificació de les malalties que manifesta el cos, sempre remarcant el caràcter complementari i no substitutiu, atès que, segons s'explica al web de l'Ángeles Wolder, la Descodificació Biològica Original no dóna consells mèdics ni recomana finalitzar cap altre tractament mèdic o sanitari.

A "El arte de escuchar el cuerpo", Ángeles Wolder realitza un itinerari per la història de la salut i de la malaltia i com la Descodificació Biològica Original s'ha acostat a la interpretació dels seus símptomes, i planteja l'objectiu d'arribar a un estat de salut tot comprenent els conflictes entre els quals vivim. 

 

Data: Dimecres 24 de maig.

Hora: 18:30 h.

LlocAuditori Petit (Segona planta).


Dijous, 04 de maig de 2017

ACTIVITATS

"Coneix la Rahola": pròximes dates de les visites guiades a la biblioteca

Dilluns 29 de maig, a les 17 h, tindrà lloc la pròxima visita guiada a la Biblioteca Pública Carles Rahola. Cal inscripció prèvia.


"Coneix la Rahola": visita guiada dilluns 24 d'abril.
"Coneix la Rahola": visita guiada dilluns 24 d'abril.

La Biblioteca Pública Carles Rahola continua oferint visites guiades per a tots els usuaris que n'estiguin interessats.

Els usuaris inscrits es reuneixen amb la persona encarregada de l'activitat al vestíbul de la planta baixa i a continuació gaudeixen d'una explicació, d'una hora i mitja de durada, dels serveis, la història, la distribució de la col·lecció, les activitats programades i les instal·lacions de la biblioteca.

Les pròximes dates i hores de les visites són les següents:

 

 • Dilluns 29 de maig a les 17 h.
 • Dimecres 14 de juny a les 11 h.

 

Cal inscripció prèvia:

 

 • presencialment: als taulells de la biblioteca.
 • per correu electrònic: bpgirona.cultura@gencat.cat.
 • per telèfon: 972 20 22 52.

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Següent > Total pàgines: 32

Blocs de la biblioteca

 
 • Cursos i activitats   (06.03.2017)

  Consulta l'agenda de la biblioteca

 • Guia de Repositoris Digitals   (06.03.2017)

  Consulta aquest bloc per conèixer els repositoris gironins, catalans, espanyols, internacionals o altres recursos d'interès.

 • Cadàver exquisit   (06.03.2017)

  Cada mes un autor de les comarques gironines ens ofereix un primer escrit que servirà com a inspiració per iniciar el cadàver exquisit. Els participants podran escriure les teves creacions literàries al bloc.

 • Lecto@ddicte   (06.03.2017)

  Des d'aquest bloc podràs conèixer les adquisicions, recomanacions literàries, publicarem ressenyes bibliogràfiques, comentarem les nostres trobades mensuals, farem jocs literaris...